Pagrindinis Tinklai Ar galite pasakyti, ar kažkas jus nutildė „Instagram“? Ne!

Ar galite pasakyti, ar kažkas jus nutildė „Instagram“? Ne!



Kai ką nors nutildote socialinio tinklo programoje „Instagram“, iš esmės slepiate jo įrašus ir istorijas savo sklaidos kanale. Tai puikus sprendimas Instagram vartotojams, kurie nori nebestebėti kito vartotojo, bet dėl ​​kokių nors priežasčių negali. „Instagram“ suteikia galimybę nutildyti kažkieno įrašus, istorijas arba abu.

Ar galite pasakyti, ar kažkas jus nutildė „Instagram“? Ne!

Tačiau, kai ką nors nutildote, ar jis gali pasakyti? Šiame straipsnyje paaiškinsime, kas nutinka, kai ką nors nutildote „Instagram“. Be to, parodysime, kaip nutildyti kitą Instagram vartotoją, kai nenorite matyti jo turinio.

Ar galite pasakyti, ar kažkas jus nutildė „Instagram“?

Nutildyti ką nors „Instagram“ tinkle nėra tas pats, kas jo nebestebėti. Nutildę Instagram naudotoją, nematysite nieko, ką jis skelbia, nesvarbu, ar tai istorija, ar įrašas. Tas pats pasakytina, jei kas nors jus nutildo, nes jūsų turinys nebus rodomas jų sklaidos kanale.

Tačiau jei norite pamatyti, ką jie veikė pastaruoju metu, galėsite matyti viską jų profilyje (išskyrus istorijas, nes jos išnyksta po 24 valandų). Taip pat, jei tas asmuo pažymėtų jus įraše ar istorijoje, vis tiek gausite pranešimą, nesvarbu, kas ką nutildė.

kaip pasirinkti teksto laukelį dažais

„Instagram“ sukūrė nutildymo funkciją, skirtą situacijoms, kai nenorite matyti kieno nors turinio, bet negalite jo nebestebėti. Panašiai, jei norite ir toliau kam nors siųsti pranešimus, bet jūsų nedomina, ką jie skelbia, galite tiesiog paslėpti juos savo sklaidos kanale. Jei apsigalvosite, taip pat lengvai galėsite įjungti jų garsą.

Tačiau pagrindinis klausimas yra toks: jei kas nors jus nutildytų „Instagram“, ar galėtumėte pasakyti? Kadangi „Instagram“ vertina savo vartotojų privatumą, jiems nebus pranešta, jei juos nutildysite. Todėl nėra konkretaus būdo sužinoti, ar kas nors jus nutildė.

Net jei negalite būti 100% tikras, kad buvote nutildytas, yra ženklų, rodančių tai. Pavyzdžiui, jei pastebėjote, kad kažkas staiga nustojo mėgti jūsų įrašus arba nebežiūri jūsų istorijų, tai gali reikšti, kad jis jus nutildė. Nors Instagram algoritmas nuolat keičiasi, taip gali nebūti. Kitaip tariant, jei reguliariai neatnaujinsite savo profilio, kelis kartus per savaitę įkeldami įrašus ir istorijas, labai tikėtina, kad pusė jūsų sekėjų jų nematys.

Yra vienas triukas, kurį verta išbandyti, kad pamatytumėte, ar kas nors jus nutildė, tačiau jis veikia tik naudojant „Instagram Stories“ ir tik tuo atveju, jei norite sutelkti dėmesį į vieną asmenį. Norėdami pamatyti, ar kas nors nutildė jūsų istorijas, sukursite artimų draugų sąrašą ir įtraukite tik tą vieną asmenį. Štai kaip tai daroma:

  1. Atidarykite „Instagram“ savo telefone.
  2. Eikite į savo profilio nuotrauką apatiniame dešiniajame kampe. Tai nuves jus į jūsų profilį.
  3. Bakstelėkite tris horizontalias linijas viršutiniame dešiniajame ekrano kampe.
  4. Meniu pasirinkite Uždaryti draugus.
  5. Jei jau turite artimų draugų sąrašą, bakstelėkite mygtuką Pašalinti viską.
  6. Paieškos juostoje įveskite asmens, kuris galėjo jus nutildyti, naudotojo vardą. Jūs ketinate pridėti tik tą vieną asmenį.
  7. Paskelbkite istoriją savo artimų draugų sąraše.

Dabar viskas, ką jums reikia padaryti, tai laukti. Atminkite, kad neturėtumėte jų pažymėti, nes jiems bus nedelsiant pranešta. Jei praeina 24 valandos ir jūsų istorija dingsta, o jie jos neatidarė, tai gali būti ženklas, kad jie jus nutildė. Kaip minėta anksčiau, nėra jokio būdo būti tikram. Galbūt jie tiesiog nenaudojo „Instagram“ per tą laiką.

Papildomi DUK

Kaip rasti „Instagram“ vartotojus, kuriuos nutildėte?

Jei jums įdomu, kur galite rasti visus nutildytus žmones (nes tikriausiai pamiršite apie pusę jų), štai kur jie yra:

1. Eikite į savo profilį.

2. Bakstelėkite tris horizontalias linijas viršutiniame dešiniajame ekrano kampe.

3. Meniu eikite į Nustatymai.

4. Parinkčių sąraše pasirinkite Privatumas.

5. Eikite į Nutildytos paskyros.

Galėsite matyti visus nutildytus vartotojus. Jei norite ką nors įjungti, tiesiog eikite į jo profilį ir dar kartą bakstelėkite skirtuką Nutildyti. Kai grįšite į sklaidos kanalą, bus rodoma viskas, ką jie neseniai paskelbė.

Sužinokite, kas jus nutildė „Instagram“.

Nors nėra garantuoto būdo sužinoti, kurie naudotojai nutildė jus „Instagram“, yra keletas dalykų, kuriuos galite pabandyti patikrinti, ar jie sąveikauja su jūsų turiniu, ar ne. Galų gale, jei kas nors tikrai jus nutildė „Instagram“, nieko negalite padaryti. Geros naujienos yra tai, kad jei jūs būtumėte tas, kuris ką nors nutildėte, jis negalėtų pasakyti.

Ar kada nors anksčiau ką nors nutildėte „Instagram“? Kodėl juos nutildėte? Praneškite mums toliau pateiktame komentarų skyriuje.

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Aprašoma, kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją sistemose „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Aprašoma, kaip greitai paleisti „Windows 8“ ir „Windows 8.1“ į komandų eilutės režimą.
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
Daugelis žmonių skundžiasi dėl nuolatinio atsijungimo nuo „Amazon“ paskyrų. Ar esate vienas iš jų? Nesijaudinkite, šie klausimai dažniausiai yra laikini ir juos galima išspręsti. Problema gali būti ne „Amazon“ gale,
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
Jau kurį laiką žinome apie „Windows Phone“ palaikymo pabaigą, o pagrindinių programų, kurios buvo prieinamos „Windows Phone 8“ ir „Windows 10 Mobile“, kūrėjai pamažu pradėjo šalinti savo programas iš platformos. Dabar, kai „Windows Phone 8“ parduotuvė nustojo veikti ir įmonė baigėsi
Kas yra OGG failas?
Kas yra OGG failas?
OGG failas greičiausiai yra Ogg Vorbis suspaustas garso failas, naudojamas garso duomenims laikyti. Juos galima leisti su daugeliu muzikos grotuvų ir garso programinės įrangos. Kitus OGG failus naudoja grafikos programėlė.
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Šių metų pradžioje „Instagram“ pristatė archyvą. Tai nesulaukė daug fanfarų ir praleido daug vartotojų, įskaitant mane. Tik tada, kai socialiniame tinkle aptariau pykčio metimo ir pykčio panaikinimo temą
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Nesvarbu, ar nerimaujate dėl savo privatumo, ar ieškote didesnio saugumo, ar norite naudotis srautinio perdavimo paslaugomis užsienyje, gali padėti virtualus privatus tinklas (VPN). Prisijungę prie interneto per saugią VPN nuorodą į teikėjo serverį,