Pagrindinis „Snapchat“ Ar galite pasakyti, ar kas nors peržiūri jūsų „Facebook Messenger“ pokalbį

Ar galite pasakyti, ar kas nors peržiūri jūsų „Facebook Messenger“ pokalbį



Pranešimai apie ekrano kopiją yra gyvybiškai svarbūs jūsų privatumo jausmui. Kadangi tiek daug programų ir socialinės žiniasklaidos svetainių įdiegia programinę įrangą, kad įsitikintumėte, jog kažkas užfiksavo turinį, natūralu, kad kyla klausimas, ar „Facebook Messenger“ paslauga taip pat veikia.

Ar galite pasakyti, ar kas nors peržiūri jūsų „Facebook Messenger“ pokalbį

Mes išbandėme kelis būdus ir niekada negavome pranešimo, kad kitas vartotojas, deja, užfiksavo turinį. Tačiau tai, ką mes padarėme, buvo išsiaiškinti keletą būdų, kaip pirmiausia apsisaugoti nuo nepageidaujamų ekrano kopijų.

Užfiksavus ekrano kopiją net su pranešimais, praktiškai nieko negalite padaryti, kad ją atgautumėte. Taigi, apžvelkime tai, ko išmokome išbandydami ekrano kopijas.

Kodėl verta naudoti „Facebook Messenger“?

„Facebook Messenger“ sujungė milijonus žmonių visame pasaulyje. Iš tiesų, tai nepaprastai populiari pranešimų programėlė. Nesvarbu, ar kalbate privačiai su draugu, ar bendraujate grupiniame pokalbyje, „Facebook Messenger“ tikrai subūrė žmones, kad ir kur jie būtų.

kaip pridėti muziką į iPod be iTunes

Naudodami atnaujintas funkcijas, filtrus, lipdukus, GIF ir tiek daug kitų įdomių dalykų, kuriuos galite pridėti programoje „Messenger“, „Facebook“ vartotojai tikrai rado tai nuostabus būdas prisijungti.

Deja, yra keletas privatumo problemų, kuriomis susirūpinę „Facebook Messenger“ vartotojai. Yra atvejų, kai privatūs pokalbiai yra nutekinami per ekrano kopijas ir paskui platinami visoje platformoje. Tikrai niekas nenori, kad jiems taip nutiktų. Privatūs pranešimai dėl tam tikrų priežasčių vadinami privačiais. Asmeninių pranešimų ekrano kopijų paskelbimas yra ne tik varginantis, bet ir gali sukelti emocinę suirutę.

Kai naudojatės „Facebook“, visada turėtumėte manyti, kad viskas, ką skelbiate, kalbate ar net užsimenate, nėra privatu ir ją gali pamatyti visi. Jei jums ypač rūpi privatumas ir tai, kaip elgiamasi su privačiais pranešimais, turėtumėte vengti kalbėtis su žmonėmis, kuriais nepasitikite „Facebook Messenger“. Jei elgsitės kitaip, rizikuosite pasirinkti.

Slapti „Facebook“ pokalbiai

Mes nenaudojame „Facebook“, nes jis yra saugus. Mes jį naudojame, nes dauguma mūsų draugų naudojasi. Jei rimtai susirūpinote savo privatumu, seniai ištrynėte „Facebook“ paskyrą.

Tai nereiškia, kad jūs turite atsiimti privatumą ir tikėtis geriausio. Slaptus „Facebook“ pokalbius galite naudoti pokalbiams, kurių tikrai nenorite dalytis, tačiau turite nepamiršti, kad vis tiek galima padaryti šių pokalbių ekrano kopijas. Tada tai jau nebūtų daug paslaptis, ar ne?

„Messenger“ buvo pristatyti „Facebook“ slapti pokalbiai ir tai suteikia galimybę dviem vartotojams kalbėtis tarpusavyje šifruotoje erdvėje, o tai leidžia kitiems (išskyrus „Facebook“) peržiūrėti. Slaptus pokalbius galima atidaryti ir skaityti tik tame įrenginyje, kuris buvo naudojamas jūsų pokalbiams kurti ar atidaryti. Tai reiškia, kad negalite jo atidaryti jokiuose kituose įrenginiuose, net jei prie jo esate prisijungę prie „Facebook“. Abiejuose pokalbio galuose suderinamame įrenginyje turi būti įgalinti slapti „Facebook“ pokalbiai, o nustatydami programą turite nustatyti tą laikmatį.

Norėdami naudoti „Facebook“ slaptus pokalbius, turite atlikti šiuos veiksmus:

kaip padaryti wav į mp3
  1. Atnaujinkite „Messenger“ į naujausią versiją ir priverskite tą patį padaryti asmenį, su kuriuo kalbate.
  2. Atidarykite pokalbių ekraną ir viršutiniame dešiniajame ekrano kampe pasirinkite piktogramą Redaguoti.
  3. To ekrano viršuje dešinėje pasirinkite „Slapta“.
  4. Iš sąrašo pasirinkite asmenį, su kuriuo norite kalbėtis.
  5. Pasirinkite laiko piktogramą, kad nustatytumėte pranešimų laikmatį, kurį reikia sunaikinti.

Vėlgi, nepamirškite, kad nepaisant visų šių patobulintų slaptų pokalbių privatumo nustatymų, ekrano kopijas vis tiek būtų galima atlikti! Taigi, jūs vis tiek turite būti atsargūs.

„Facebook“ ir privatumas

Turėtumėte kreiptis į socialinę žiniasklaidą laikydamiesi požiūrio, kad jokiame tinkle nedėkite nieko, ko nenorėtumėte, kad pasaulis matytų. Kai tik ten, tai ten ir žmonės gali su juo daryti viską, kas jiems patinka.

Tai reiškia, turint omenyje tai, ką sakote, kaip sakote, kokius vaizdus bendrinate, vaizdo įrašus siunčiate ir garso įrašus galite įkelti. PAGalvok, prieš ką nors paskelbdamas!

Bendravimas su patikimu asmeniu per „Messenger“ nereiškia, kad visada galite pasitikėti asmeniniu turiniu. Niekada negarantuojame, kad pokalbio ekrano kopija išliks saugi. Visada laikykitės blogiausio ir kuo labiau saugokitės. Turėdami didžiulius ir tokius atvirus socialinius tinklus, kokius turime, rizika visada kyla. Jūsų privatumas visada yra pavojuje.

kada aš atidariau savo „Google“ paskyrą

„Facebook Messenger“ nepraneša, kai kas nors padaro ekrano kopiją ir nebuvo jokių požymių, kad ši funkcija atsiras. Taigi, būtinai visada turėkite omenyje tai, ką įdėjote į savo grupės pokalbį. Kai skaitmeninis pasaulis yra toks platus ir toks baisus, kaip mes, visi turime pagrindą ginti savo privatumą savo labui. Be abejo, mes nenorime būti žinomi neteisingai ar sugadinti savo asmeninę informaciją.

Dažnai užduodami klausimai

Jūsų privatumas internete yra nepaprastai svarbus, todėl žemiau pateikėme daugiau informacijos apie „Facebook Messenger“!

Ar galiu ką nors padaryti, kad kas nors nežiūrėtų mano žinučių?

Vienintelė gynybos linija, kurią turite prieš šią invaziją, yra vengti visų pirma turinio siuntimo. Deja, net labiausiai privatumą užtikrinančios platformos, tokios kaip „Snapchat“, neįgyvendino galimybės blokuoti ekrano kopijas.

Jei užblokuosiu ką nors „Facebook“, ar jie vis tiek galės pamatyti mano pranešimus?

Taip, bet kokie anksčiau išsiųsti pranešimai (įskaitant vaizdus) vis tiek bus rodomi jų pokalbyje. Laimei, jūsų vardas ir profilio nuotrauka nebus pridėti. Yra būdų, kuriais galite u003ca href = u0022https: //social.techjunkie.com/delete-all-messages-facebook-messenger/u0022u003panaikinti visus pranešimus ir pokalbius „Facebook Messenger“. U003c / au003e

Ar galiu ištrinti pranešimą, kai jį išsiunčiau?

Taip. Jei norite ištrinti „Facebook“ pranešimą po to, kai jį išsiuntėte, ilgai paspauskite pranešimą ir palieskite parinktį „Pašalinti visiems“.

Ar žinote kokių nors būdų padaryti „Facebook Messenger“ saugesnį? Ar turite istorijų apie pokalbių bendrinimą be jūsų žinios? Papasakok apie juos žemiau, jei taip darai!

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Aprašoma, kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją sistemose „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Aprašoma, kaip greitai paleisti „Windows 8“ ir „Windows 8.1“ į komandų eilutės režimą.
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
Daugelis žmonių skundžiasi dėl nuolatinio atsijungimo nuo „Amazon“ paskyrų. Ar esate vienas iš jų? Nesijaudinkite, šie klausimai dažniausiai yra laikini ir juos galima išspręsti. Problema gali būti ne „Amazon“ gale,
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
Jau kurį laiką žinome apie „Windows Phone“ palaikymo pabaigą, o pagrindinių programų, kurios buvo prieinamos „Windows Phone 8“ ir „Windows 10 Mobile“, kūrėjai pamažu pradėjo šalinti savo programas iš platformos. Dabar, kai „Windows Phone 8“ parduotuvė nustojo veikti ir įmonė baigėsi
Kas yra OGG failas?
Kas yra OGG failas?
OGG failas greičiausiai yra Ogg Vorbis suspaustas garso failas, naudojamas garso duomenims laikyti. Juos galima leisti su daugeliu muzikos grotuvų ir garso programinės įrangos. Kitus OGG failus naudoja grafikos programėlė.
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Šių metų pradžioje „Instagram“ pristatė archyvą. Tai nesulaukė daug fanfarų ir praleido daug vartotojų, įskaitant mane. Tik tada, kai socialiniame tinkle aptariau pykčio metimo ir pykčio panaikinimo temą
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Nesvarbu, ar nerimaujate dėl savo privatumo, ar ieškote didesnio saugumo, ar norite naudotis srautinio perdavimo paslaugomis užsienyje, gali padėti virtualus privatus tinklas (VPN). Prisijungę prie interneto per saugią VPN nuorodą į teikėjo serverį,