Pagrindinis Srautinio Perdavimo Paslaugos Kaip ištrinti paieškos istoriją „Google“ nuotraukose

Kaip ištrinti paieškos istoriją „Google“ nuotraukose



„Google“ nuotraukos yra ne tik patogi vieta nuotraukoms laikyti ir tvarkyti, bet ir būdas dalintis bei bendrauti su kitais vartotojais.

Kartais galite susidurti su nepageidaujamu vaizdu, kuris išliks jūsų istorijoje. Kai taip atsitiktų, geriausia ją pašalinti, kad nesusidarytų nemaloni situacija, pavyzdžiui, paaiškinkite, kodėl „Google“ nuotraukų istorijoje turite tam tikrą vaizdą.

Tokiu atveju geriausia išvalyti istoriją ir pašalinti nuotrauką iš savo veiklos žurnalo. Šiame straipsnyje bus paaiškinta, kaip tai padaryti.

Ištrinti visą „Google“ veiklą

Lengviausias ir saugiausias būdas ištrinti „Google“ nuotraukų paieškos istoriją yra ištrinti „Google“ paskyros veiklą tam tikram laikotarpiui. Tačiau šis metodas pašalins viską, ką atlikote naudodami bet kurį „Google“ produktą.

Tai reiškia, kad dings visi vaizdo įrašai, kurių ieškojote „YouTube“, visos „Google“ vaizdai, „Google“ žemėlapių vietos ir įvairūs kiti dalykai, kurie šiuo metu yra prisijungę prie jūsų „Google“ paskyros.

Todėl prieš tęsdami įsitikinkite, kad sukūrėte viską, ko jums reikia. Arba pasirinkite trumpą laiką, kuris per daug neįtakos jūsų kitos veiklos. Pavyzdžiui, pasirinkus išvalyti tik vieną valandą istorijos (kai bendravote su tuo tam tikru „Google“ vaizdu), greičiausiai bus išsaugota didžioji dalis svarbių duomenų.

Norėdami ištrinti visą „Google“ paskyros veiklą, atlikite šiuos veiksmus:

  1. Eikite į „Google“ Mano veikla puslapį iš savo naršyklės.
  2. Prisijunkite naudodami savo paskyros prisijungimo duomenis. Būtinai naudokite „Google“ paskyrą, iš kurios bendravote su paveikslėliu.
  3. Šalia paieškos juostos spustelėkite piktogramą „daugiau“ (trys vertikalūs taškai).
  4. Išskleidžiamajame meniu pasirinkite „Ištrinti veiklą pagal“.
  5. Pasirinkite norimą laikotarpį iš kairėje esančių parinkčių.

Pasirinkus parinktį „Visą laiką“, bus ištrinti visi elementai, su kuriais kada nors bendravote naudodami programas, susietas su jūsų „Google“ paskyra. Saugiau pasirinkti „Paskutinė valanda“, jei per tą laiką bendravote su nuotrauka, arba „Tinkinto diapazono“ laikotarpį. Tačiau ši parinktis leis pasirinkti tik dienų laikotarpį. Negalite pasirinkti valandos laikotarpio.

Pasirinkę laikotarpį, tiesiog patvirtinkite savo pasirinkimą ir vaizdas dings iš istorijos.

Individualios veiklos ištrynimas

Jei žinote tikslų sąveikos su nepageidaujamu „Google“ vaizdu momentą, galite ištrinti šią sąveiką iš savo veiklos žurnalo.

Norėdami tai padaryti, turite eiti tik į „Google“ mano veiklos puslapį ir rasti tą elementą iš pagrindinio ekrano sklaidos kanalo. Be to, galite ieškoti elemente įvesdami raktinį žodį arba datą.

Kai tai padarysite, tiesiog spustelėkite piktogramą „daugiau“ (trys horizontalūs taškai) šalia tos sąveikos ir spustelėkite „Ištrinti“.

Išvalykite talpyklą ir saugyklą iš „Android App“

Jei turite „Android“, galite išvalyti saugyklą ir talpyklą programos nustatymuose. Tai pašalins programos istoriją. Norėdami tai padaryti, turite atlikti šiuos veiksmus:

chrome // nustatymai / turinio nustatymai
  1. Eikite į įrenginio programą „Nustatymai“.
  2. Atidarykite „Programų“ meniu. Jis taip pat gali būti nurodytas kaip „Programos informacija“ arba „Programos“.
  3. Slinkite sąrašą, kol rasite „Nuotraukos“.
  4. Norėdami patekti į informacinį ekraną, įveskite „Nuotraukos“.
  5. Skiltyje „Naudojimas“ pasirinkite meniu „Saugykla“.
  6. Palieskite „Išvalyti duomenis“ arba „Tvarkyti erdvę“, kad išvalytumėte duomenis.
  7. Palieskite „Išvalyti talpyklą“.

Tai ištrins visą jūsų programos istoriją. Pastaba: atlikę šį metodą, turėsite dar kartą prisijungti prie „Nuotraukų“ programos. Todėl prieš tęsdami įsitikinkite, kad turite visus savo įgaliojimus.

Šis metodas naudingas tuo, kad išvalysite tik „Photos“ programos istoriją. Skirtingai nuo pirmiau minėto metodo, visa kita „Google“ veikla išliks nepakitusi. Kita vertus, tai pašalins visą programos istoriją iš telefono ir jokiu būdu negalima jos apriboti tik tam tikru laikotarpiu.

Išjungti programą (gamykliniai nustatymai)

Kai kuriais atvejais programa neleis išvalyti talpyklos ar istorijos. Yra būdas tai apeiti, tačiau jums reikia iš naujo nustatyti gamyklinius programos nustatymus.

Norėdami tai padaryti, turėtumėte:

  1. Atlikite pirmuosius keturis aukščiau pateikto skyriaus veiksmus, kol pasieksite programos „Photos“ informacijos ekraną.
  2. Ekrano viršuje palieskite mygtuką „Išjungti“. Pasirodys dialogo langas, raginantis jus priimti sprendimą.
  3. Pasirinkite „Išjungti programą“.
    Kai atliksite šią komandą, programa pamirš visus duomenis ir sąveiką, kurią turėjote su ja. Tai visiškai pašalins jūsų paieškos istoriją.
  4. Paspauskite mygtuką „Įjungti“. Tai turėtų būti toje pačioje vietoje, kur anksčiau buvo „Išjungti“. Jei to nepadarysite, programa liks išjungta ir negalėsite jos naudoti.

Kai tai padarysite, turėsite dar kartą prisijungti prie savo paskyros. Visa tolesnė veikla vėl liks programos saugykloje, kol nuspręsite dar kartą pašalinti istoriją.

Pasilikite savo istoriją sau

„Google“ veiklos ištrynimas visada turėtų būti paskutinė išeitis. Jei naudojate bendrinamą paskyrą, visada gerai pašalinti visus pėdsakus, kurie gali pakenkti jūsų privatumui, paprastai apimančius „Google“ paiešką, vaizdo įrašus ir „Google“ nuotraukas.

Tačiau jei naudojatės privačia paskyra, geriau ją saugoti ir apsaugoti, užuot išvalius savo veiklos žurnalą ir rizikuojant prarasti duomenis procese.

Kurį metodą norite išvalyti „Google“ nuotraukų veikloje? Kodėl? Pasidalykite savo patirtimi toliau pateiktame komentarų skyriuje.

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Aprašoma, kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją sistemose „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Aprašoma, kaip greitai paleisti „Windows 8“ ir „Windows 8.1“ į komandų eilutės režimą.
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
Daugelis žmonių skundžiasi dėl nuolatinio atsijungimo nuo „Amazon“ paskyrų. Ar esate vienas iš jų? Nesijaudinkite, šie klausimai dažniausiai yra laikini ir juos galima išspręsti. Problema gali būti ne „Amazon“ gale,
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
Jau kurį laiką žinome apie „Windows Phone“ palaikymo pabaigą, o pagrindinių programų, kurios buvo prieinamos „Windows Phone 8“ ir „Windows 10 Mobile“, kūrėjai pamažu pradėjo šalinti savo programas iš platformos. Dabar, kai „Windows Phone 8“ parduotuvė nustojo veikti ir įmonė baigėsi
Kas yra OGG failas?
Kas yra OGG failas?
OGG failas greičiausiai yra Ogg Vorbis suspaustas garso failas, naudojamas garso duomenims laikyti. Juos galima leisti su daugeliu muzikos grotuvų ir garso programinės įrangos. Kitus OGG failus naudoja grafikos programėlė.
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Šių metų pradžioje „Instagram“ pristatė archyvą. Tai nesulaukė daug fanfarų ir praleido daug vartotojų, įskaitant mane. Tik tada, kai socialiniame tinkle aptariau pykčio metimo ir pykčio panaikinimo temą
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Nesvarbu, ar nerimaujate dėl savo privatumo, ar ieškote didesnio saugumo, ar norite naudotis srautinio perdavimo paslaugomis užsienyje, gali padėti virtualus privatus tinklas (VPN). Prisijungę prie interneto per saugią VPN nuorodą į teikėjo serverį,