Pagrindinis Išmanieji Telefonai 360. Kaip sužinoti, ar kažkas ištrynė gyvenimą

360. Kaip sužinoti, ar kažkas ištrynė gyvenimą



„Life360“ sukurta kaip pagrindinė stebėjimo programa, nes ją sunku apgauti ir apgauti savo vietą. Dėl to kai kurie jūsų draugų ratų nariai gali manyti, kad programa pažeidžia jų privatumą, ir nusprendžia ją ištrinti. Yra du būdai, kaip ištrinti „Life360“ ir galite ne iš karto suprasti, kad narys tai padarė.

360. Kaip sužinoti, ar kažkas ištrynė gyvenimą

Galite ištrinti „Life360“ profilį arba pačią programą, be to, „Circle“ kūrėjui yra galimybė pašalinti asmenis. Atsižvelgiant į tai, ką darote, gali būti pranešimas, kad narys nebėra „Life360“.

Kas atsitiks, jei kas nors ištrins „Life360“ programą?

Jei narys nusprendžia ištrinti programą, administratorius ir kiti draugų rato nariai negauna pranešimo. Tai logiška, nes „Life360“ neturi prieigos prie „iPhone“ ar „Android“ programų nustatymų. Tačiau ištrynus programą taip pat pašalinamas jūsų profilis iš sistemos, „Life360“ ratai gali ne iškart paimti pakeitimus.

kaip atkurti tekstinius pranešimus

Pvz., Programa gali rodyti paskutinę užregistruotą vietą, rodyti Vietos stebėjimas pristabdytas arba rodyti šauktuką, kol programinė įranga užregistruos vartotoją. Vėliau nario vietos švyturio nebeliks ir jie nebus rodomi jokiuose draugų ratuose.

gyvenimas 360

Kas atsitiks, jei kas nors ištrins „Life360“ paskyrą?

Kūrėjas nepateikia jokios informacijos, jei yra pranešimas, kai kas nors ištrina „Life360“ paskyrą. Nepaisant to, galite lengvai pasakyti, kad žmogaus nebėra. Visų pirma, vartotojo vieta nebeatnaujinama ir vėl gali būti pranešimas, kad ji laikinai išjungta.

Bet iš karto nemanykite, kad narys ištrynė programą ar paskyrą. Vietoje gali nebūti atnaujinimo, kai nėra tinklo, jei baterija yra mažiau nei 20 proc. Ir kai narys nusprendžia išjungti stebėjimą. Be to, VPT ir tylieji režimai taip pat labai gerai apgaulingi kieno nors buvimo vietą.

Turint tai omenyje, galbūt norėsite patekti į meniu Žmonės, pirmąją piktogramą, esančią apatiniame kairiajame ekrano kampe. Čia turėtumėte sugebėti rasti vartotojo profilio nuotrauką ir patikrinti jo statistiką.

Kad viskas būtų aišku, ištrynus paskyrą, bus pašalinta visa disko istorija, prisegtos vietos ir vartotojo švyturys. Kitaip tariant, negalėsite jo rasti žemėlapyje, jei paskyra bus ištrinta. Jų profilis išnyks.

Kaip ištrinti „Life360“ paskyrą

Ekrano apačioje dešinėje palieskite „Settings“ ir „Universal Settings“ skiltyje pasirinkite Account. Kitame lange pasirinkite Ištrinti paskyrą ir patvirtinkite savo pasirinkimą paliesdami Ištrinti mano paskyrą.

Ištrinti paskyrą

Svarbi pastaba

Ištrynus paskyrą ar programą, „premium“ prenumerata automatiškai neatšaukiama. Tam turite pasiekti programą per „App Store“ ar „PlayStore“ ir pašalinti ten prenumeratą. Jei mokėjote kreditine kortele, prisijunkite prie banko / kreditinės kortelės sąskaitos, pasirinkite Atsiskaitymas ir vykdykite atšaukimo instrukcijas.

Kas atsitiks, jei kas nors bus ištrintas iš rato?

Draugų rato kūrėjas ir (arba) administratorius turi teises ištrinti narį. Bet tai nėra tas pats, kas tada, kai asmuo nusprendžia pašalinti paskyrą iš programos. Pašalinimas iš rato neturi įtakos nario profiliui, disko istorijai ir kitiems užregistruotiems duomenims.

Be to, informacijos nebus galima rasti tam tikrame būrelyje, o nušalintas narys gauna pranešimą, kad jis buvo pašalintas.

Kaip ištrinti būrelio narį

Pirmiausia turite įsitikinti, kad esate prisijungę su administratoriaus teisėmis. Tada eikite į „Settings“ ir eikite į „Circle Management“. Jei naudojate kelis apskritimus, palieskite tą, kuriame yra perteklinis narys, ir pasirinkite Ištrinti draugų rato narius.

ištrinti draugų rato narius

Pasirinkite narį iš sąrašo, patvirtinkite savo pasirinkimą ir palieskite Išsaugoti arba Atlikta, kad pakeitimai įsigaliotų. Šis narys bus nedelsiant pašalintas ir jo ar jos buvimo istorija nebebus pasiekiama.

Dažnai užduodami klausimai

Kaip sužinoti, ar kas nors ištrynė programą?

Deja, nėra tikro būdo, kaip tiksliai pasakyti, ar kažkas ištrynė programą neturėdamas prieigos prie savo telefono. Bet pamatysite pranešimą „Vietos bendrinimas pristabdytas“ ar pan.

Nors apskritime nėra pranešimų ar pranešimų, kad kažkas ištrynė „Life360“ programą, tikrai žinosite, kad kažkas negerai. Pavyzdžiui, nebematysite asmens akumuliatoriaus procentinės dalies.

Galiausiai, atsižvelgiant į tai, kas yra tas asmuo, galbūt norėsite patikrinti jo telefoną. Nesvarbu, ar naudojate „iPhone“, ar „Android“ įrenginį, ieškokite „Google Play“ parduotuvės arba „Apple App Store“, ar nėra „Life360“ programos. Jei parašyta „Įdiegti“ arba „Gauti“, asmuo jo neatsisiuntė į savo telefoną.

kaip pakeisti pdf teksto spalvą

Ar lengva suklaidinti savo vietą „Life360“?

„Android“ vartotojams yra daug lengviau apgauti jų vietą „Life360“ nei „iPhone“ vartotojai. Taip yra todėl, kad „Apple“ nepalaiko tų pačių apgaulingų programų kaip ir „Google Play“ parduotuvė.

Nors tai galima padaryti tiek „Android“, tiek „iOS“, tai nėra pats paprasčiausias procesas.

Ar kas nors žinos, kad išjungiau savo buvimo vietą?

Taip. Kai nustatymuose išjungiate telefono buvimo vietą; „Life360“ užpildys būsenos bendrinimo pristabdytą būseną. Deja, tai yra programos algoritmo dalis ir jos negalima apeiti.

Užkniskite „Delete“

Nepaisant to, kad tai yra sekimo programinė įranga, „Life360“ suteikia vartotojams daug vietos nuspręsti, ar jie nori dalytis vietos informacija, ar ne. Štai kodėl nereikia ištrinti programos, nebent kas nors nuspręstų daugiau jos nenaudoti. Kaip bebūtų, labai lengva nustatyti, ar narys ištrynė programą.

Ar kada pagalvojote ištrinti „Life360“? Kaip manote, kodėl vartotojai nusprendžia ištrinti? Pateikite mums du centus toliau pateiktame komentarų skyriuje.

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Aprašoma, kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją sistemose „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Aprašoma, kaip greitai paleisti „Windows 8“ ir „Windows 8.1“ į komandų eilutės režimą.
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
Daugelis žmonių skundžiasi dėl nuolatinio atsijungimo nuo „Amazon“ paskyrų. Ar esate vienas iš jų? Nesijaudinkite, šie klausimai dažniausiai yra laikini ir juos galima išspręsti. Problema gali būti ne „Amazon“ gale,
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
Jau kurį laiką žinome apie „Windows Phone“ palaikymo pabaigą, o pagrindinių programų, kurios buvo prieinamos „Windows Phone 8“ ir „Windows 10 Mobile“, kūrėjai pamažu pradėjo šalinti savo programas iš platformos. Dabar, kai „Windows Phone 8“ parduotuvė nustojo veikti ir įmonė baigėsi
Kas yra OGG failas?
Kas yra OGG failas?
OGG failas greičiausiai yra Ogg Vorbis suspaustas garso failas, naudojamas garso duomenims laikyti. Juos galima leisti su daugeliu muzikos grotuvų ir garso programinės įrangos. Kitus OGG failus naudoja grafikos programėlė.
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Šių metų pradžioje „Instagram“ pristatė archyvą. Tai nesulaukė daug fanfarų ir praleido daug vartotojų, įskaitant mane. Tik tada, kai socialiniame tinkle aptariau pykčio metimo ir pykčio panaikinimo temą
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Nesvarbu, ar nerimaujate dėl savo privatumo, ar ieškote didesnio saugumo, ar norite naudotis srautinio perdavimo paslaugomis užsienyje, gali padėti virtualus privatus tinklas (VPN). Prisijungę prie interneto per saugią VPN nuorodą į teikėjo serverį,