Pagrindinis Programėlės Ar „Google Classroom“ gali matyti jūsų ekraną?

Ar „Google Classroom“ gali matyti jūsų ekraną?



Kadangi tiek daug mokinių naudojasi „Google Classroom“ savo internetinėse pamokose, natūralu, kad kai kuriems kyla klausimas, kokią asmeninę informaciją gali gauti jų mokytojai ir kiti mokiniai. Tiksliau, daugelis studentų domisi, ar jų ekranas matomas kitiems vaizdo skambučio metu.

Ar „Google Classroom“ gali matyti jūsų ekraną?

Šiame straipsnyje bus aptarta, ar mokytojai ir kiti mokiniai gali matyti jūsų ekraną sistemoje „Google Classroom“. Taip pat aptarsime, kas gali matyti jūsų ekraną „Google Meet“, „Google Classroom“ plėtinyje.

Ar „Google Classroom“ naudojantys mokytojai gali matyti jūsų ekraną?

„Google Classroom“ yra viena geriausių internetinio mokymosi platformų, nes ji suteikia daug galimybių. Mokytojai gali naudoti „Google Classroom“ kurdami užduotis, dalytis ištekliais, skelbti pranešimus, kurti internetines viktorinas ir skelbti kitų tipų dokumentus. Kita vertus, mokiniai gali naudotis šia platforma norėdami pateikti namų darbus, komentuoti įrašus ir rasti naudingos informacijos. Apskritai „Google Classroom“ yra programa, visų pirma naudojama švietimo tikslais ir skirta dalytis dokumentais bei pranešimais.

Nepaisant to, „Google Classroom“ neturi vaizdo pokalbių funkcijos, taip pat nereikia įjungti fotoaparato, kad galėtumėte ja naudotis. Kai kartu su mokytoju naudojatės „Google Classroom“, jis net negalės matyti, ar esate prisijungę. Be to, mokytojai, naudojantys „Google Classroom“, nemato jūsų ekrano.

perduoti į „Chromecast“ iš „Android“ mobiliosios viešosios interneto prieigos taško

Tiesą sakant, mokytojai turi labai ribotą prieigą prie mokinių informacijos „Google Classroom“. Jie gali matyti tik jūsų vardą, nuotrauką ir el. pašto adresą. Tačiau mokytojai gali stebėti „Google Classroom“ naudotojų veiklą naudodami naudojimo ataskaitas. Šios ataskaitos leidžia mokytojams matyti aktyvių kursų skaičių ir mokinių sukurtus įrašus. Nepaisant to, ataskaitose atskiri vartotojai neišskiriami. Jie egzistuoja tik tam, kad pateiktų statistiką, kurią mokytojai galėtų panaudoti savo klasėms tobulinti.

Žinoma, viskas, ką pateiksite, bus matoma visiems jūsų „Google Classroom“ grupės nariams. Ši funkcija panaši į turinio paskelbimą tokiose socialinės žiniasklaidos platformose kaip „Facebook“, „Twitter“ ir „Instagram“. Jūsų „Google Classroom“ grupės nariai taip pat gali matyti visus komentarus ar atsakymus, kuriuos pateikėte mokytojo ar kitų mokinių įrašuose. Turint tai omenyje, svarbu būti atsargiems dėl to, ką skelbiate.

Ar kiti gali matyti jūsų ekraną sistemoje „Google Meet“?

Techniškai kalbant, „Google Classroom“ ir „Google Meet“ yra dvi skirtingos programos. Tačiau „Google Meet“ yra integruota į „Google Classroom“, kad mokiniai galėtų dalyvauti virtualioje klasėje realiuoju laiku. Mokytojai gali naudoti „Google Classroom“, kad sukurtų „Google Meet“ nuorodą. Ši funkcija yra nepaprastai patogi ir leidžia mokytojams pakviesti iki 250 mokinių į vieną „Google Meet“ sesiją.

„Google Meet“ funkcijos yra panašios į kitas vaizdo pokalbių programas, pvz., „Skype“, „Zoom“, „Microsoft Teams“ ir kt. Mokiniai, naudojantys „Google Meet“ savo internetinėse pamokose, gali nerimauti, ką tiksliai gali matyti jų mokytojai. Gali būti, kad tam tikri puslapiai, programos ar failai yra privatūs ir kurių nereikia matyti visoje klasėje.

Klausimas, ką mokytojas ir kiti mokiniai gali matyti sistemoje „Google Meet“, priklauso nuo kelių veiksnių. Visi galės matyti jūsų vardą ir profilio nuotrauką, nesvarbu, ar esate prisijungę, ar ne. Jei norite sužinoti, ar kiti gali matyti jūsų veidą „Google Meet“ vaizdo skambučio metu, tai priklauso nuo to, ar esate įjungę kamerą, ar ne.

Jei jus domina, kaip išjungti vaizdo įrašą „Google Meet“, tai gana paprasta. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai spustelėti fotoaparato piktogramą ekrano apačioje. Jūs netgi galite išjungti fotoaparatą prieš „Google Meet“ sesiją arba jos metu. Kai išjungsite fotoaparatą, mokytojas matys jūsų profilio nuotrauką savo tinklelio stiliaus ekrane, o ne kameros sklaidos kanale. Atminkite, kad kai kurie mokytojai reikalauja, kad per pamoką būtų įjungtas fotoaparatas.

Tas pats pasakytina ir apie jūsų ekraną. Jei įjungėte ekrano bendrinimo funkciją per „Google Meet“ pamoką, visi galės matyti jūsų ekraną. Jei to nepadarėte, nėra dėl ko jaudintis.

Jei jus domina, kaip „Google Meet“ įjungti ekrano bendrinimą, tai daroma taip:

  1. Įjungti Google Meet .
  2. Prisijunkite prie „Google“ paskyros, jei dar to nepadarėte.
  3. Pradėkite vaizdo skambutį arba prisijunkite prie jau vykstančio vaizdo skambučio.
  4. Apatiniame dešiniajame ekrano kampe spustelėkite mygtuką Pateikti dabar.
  5. Pasirinkite visą ekraną arba A langą.
  6. Jei pasirinkote A langą, pasirinkite, kurį langą norite bendrinti.
  7. Spustelėkite mygtuką Bendrinti.

Kai ekrano bendrinimo parinktis bus įjungta, mokytojas ir kiti mokiniai galės matyti viską, kas rodoma jūsų ekrane. Štai kodėl svarbu įtraukti tik būtiną turinį. Jei norite nustoti bendrinti ekraną, tereikia spustelėti mygtuką Stop Sharing apatiniame dešiniajame kampe.

Naudodami naujausią „Google Meet“ naujinį, mokytojai turi galimybę išjungti mokiniams ekrano bendrinimą. Atlikite toliau nurodytus veiksmus, kad sužinotumėte, kaip:

  1. Atviras Google Meet savo naršyklėje.
  2. Pradėkite naują vaizdo skambutį.
  3. Spustelėkite pagrindinio kompiuterio valdiklių piktogramą apatiniame kairiajame ekrano kampe. Taip atidaromas susitikimo saugos langas.
  4. Dalyje Leisti visiems perjunkite jungiklį Bendrinti savo ekraną.

Tik mokytojai turi galimybę išjungti ekrano bendrinimą visiems. Jie taip pat gali išjungti pokalbių funkciją.

„Google Meet“ vaizdo skambučio metu mokytojas gali gauti nedaug informacijos. Nors jie gali matyti jūsų vardą ir profilio nuotrauką, jums nereikia bendrinti vaizdo įrašo ar ekrano, nebent to reikalauja mokytojas.

„Google Classroom“ ir „Google Meet“ privatumo parinktys

Kai naudojatės „Google Classroom“, mokytojas net nemato, ar šiuo metu esate prisijungę, jau nekalbant apie tai, kas vyksta jūsų ekrane. Kita vertus, ar mokytojai gali matyti jūsų ekraną „Google Meet“ vaizdo skambučio metu, priklauso nuo to, ar įgalinote ekrano bendrinimo parinktį. Jei ne jūs bendrinate savo ekraną, nėra ko jaudintis. Tas pats pasakytina ir apie jūsų vaizdo įrašų tiekimą.

Ar kada nors bendrinote savo ekraną sistemoje „Google Meet“? Kokio tipo informaciją pateikėte? Praneškite mums toliau pateiktame komentarų skyriuje.

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Aprašoma, kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją sistemose „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Aprašoma, kaip greitai paleisti „Windows 8“ ir „Windows 8.1“ į komandų eilutės režimą.
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
Daugelis žmonių skundžiasi dėl nuolatinio atsijungimo nuo „Amazon“ paskyrų. Ar esate vienas iš jų? Nesijaudinkite, šie klausimai dažniausiai yra laikini ir juos galima išspręsti. Problema gali būti ne „Amazon“ gale,
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
Jau kurį laiką žinome apie „Windows Phone“ palaikymo pabaigą, o pagrindinių programų, kurios buvo prieinamos „Windows Phone 8“ ir „Windows 10 Mobile“, kūrėjai pamažu pradėjo šalinti savo programas iš platformos. Dabar, kai „Windows Phone 8“ parduotuvė nustojo veikti ir įmonė baigėsi
Kas yra OGG failas?
Kas yra OGG failas?
OGG failas greičiausiai yra Ogg Vorbis suspaustas garso failas, naudojamas garso duomenims laikyti. Juos galima leisti su daugeliu muzikos grotuvų ir garso programinės įrangos. Kitus OGG failus naudoja grafikos programėlė.
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Šių metų pradžioje „Instagram“ pristatė archyvą. Tai nesulaukė daug fanfarų ir praleido daug vartotojų, įskaitant mane. Tik tada, kai socialiniame tinkle aptariau pykčio metimo ir pykčio panaikinimo temą
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Nesvarbu, ar nerimaujate dėl savo privatumo, ar ieškote didesnio saugumo, ar norite naudotis srautinio perdavimo paslaugomis užsienyje, gali padėti virtualus privatus tinklas (VPN). Prisijungę prie interneto per saugią VPN nuorodą į teikėjo serverį,