Pagrindinis Prietaisų Kaip patikrinti, su kuo bendrinama jūsų vieta „iPhone“.

Kaip patikrinti, su kuo bendrinama jūsų vieta „iPhone“.



Apple įrenginiai leidžia bendrinti savo buvimo vietą su šeima ir draugais. Jie gali sekti jūsų buvimo vietą, matyti, kur vykstate, ir užtikrinti, kad esate saugus. Šiuos nustatymus galite tinkinti bet kuriuo metu, bet kartais galite pamiršti, kad kiti negalėtų matyti, kur esate.

Kaip patikrinti, su kuo bendrinama jūsų vieta „iPhone“.

Jei norite sužinoti, kaip patikrinti, su kuo bendrinote savo vietą savo iPhone, atėjote į reikiamą vietą. Šiame straipsnyje bus pasakyta viskas, ką reikia žinoti apie vietos bendrinimo funkciją.

Kaip sužinoti, su kuo bendrinama jūsų vieta

Naudodami programą „Find My“, kuri pateikiama su kiekvienu „Apple“ įrenginiu, galite rasti savo draugus ir bendrinti savo buvimo vietą.

Jei norite peržiūrėti sąrašą žmonių, kurie gali matyti jūsų vietą, atlikite šiuos veiksmus:

  1. Eikite į nustatymus.
  2. Viršuje bakstelėkite savo Apple ID.
  3. Bakstelėkite Rasti mano.
  4. Pamatysite sąrašą žmonių, kurie gali matyti jūsų vietą.

Taip pat galite naudoti programą „Find My“:

  1. Atidarykite programą „Rasti mano“.
  2. Bakstelėkite Žmonės.
  3. Peržiūrėkite sąrašą žmonių, kurie gali sekti jūsų buvimo vietą.

Kaip nustoti dalytis vieta su kuo nors „iPhone“?

Sprendimas dalytis savo buvimo vieta su kuo nors visada yra jūsų. Jei nebenorite dalytis savo buvimo vieta su konkrečiu asmeniu, jums bus malonu žinoti, kad yra keli būdai tai pasiekti. Mes supažindinsime jus su visais.

Raskite Mano nustatymus

Pirmuoju metodu reikia pasiekti nustatymus „Rasti mano“ ir pašalinti asmenį:

  1. Eikite į savo nustatymus.
  2. Viršuje bakstelėkite savo Apple ID.
  3. Bakstelėkite Rasti mano.
  4. Žmonių, galinčių matyti jūsų vietą, sąraše palieskite asmens vardą.
  5. Bakstelėkite Nebebendrinti mano vietos.
  6. Pamatysite raginimą patvirtinti savo sprendimą. Dar kartą bakstelėkite Nebebendrinti mano vietos.

Rasti mano programą

Naudodami programą „Rasti mano“ galite redaguoti žmonių, kurie gali matyti jūsų vietą, sąrašą.

Štai ką reikia padaryti:

  1. Atidarykite programą „Rasti mano“.
  2. Eikite į skirtuką Žmonės.
  3. Pamatysite sąrašą žmonių, kurie gali matyti jūsų vietą, ir žmonių, kurių vietą galite matyti. Tie, kurie gali matyti jūsų buvimo vietą, pažymėti gali matyti jūsų vietą. Pasirinkite, ką norite pašalinti iš sąrašo.
  4. Bakstelėkite Stop Sharing My Location ir patvirtinkite tai, kai būsite paraginti.

Kitas būdas nustoti dalytis savo buvimo vieta su kuo nors – perbraukti kairėn ant jo vardo ir bakstelėti trynimo mygtuką.

kaip padaryti vielą nesuktoje

Asmuo bus pašalintas iš sąrašo, nebent jis suteiks jums prieigą prie savo vietos. Tokiu atveju jie liks sąraše, bet gali matyti jūsų vietą bus pašalinti.

Pranešimų programa

Galite naudoti programą „Messages“, kad patikrintumėte, ar bendrinate savo vietą su konkrečiu asmeniu, ir nustotumėte bendrinti.

Štai ką reikia padaryti:

  1. Atidarykite programą „Žinutės“.
  2. Bakstelėkite pokalbio giją su atitinkamu asmeniu.
  3. Palieskite jo nuotrauką.
  4. Bakstelėkite Nebebendrinti mano vietos.

Kontaktų programa

Naudodami programą Kontaktai galite patikrinti, ar su kuo nors bendrinate savo vietą, ir, jei norite, ją išjungti.

kaip žaisti xbox vieną kompiuteryje

Norėdami tai padaryti, vadovaukitės toliau pateiktomis instrukcijomis:

  1. Atidarykite programą Kontaktai / Atidarykite programą Telefonas ir bakstelėkite Adresatai.
  2. Raskite kontaktą, su kuriuo nebenorite dalytis savo buvimo vieta, ir bakstelėkite jį.
  3. Jei su jais bendrinate savo vietą, pamatysite parinktį Nebebendrinti mano vietos. Bakstelėkite jį.
  4. Pasirodys iššokantis pranešimas, kuriame prašoma patvirtinti savo sprendimą. Dar kartą bakstelėkite Nebebendrinti mano vietos.

Žemėlapių programa

Jei turite iOS 13.1 ar naujesnę versiją, galite naudoti Žemėlapių programą ir bendrinti atvykimo laiką su šeima ar draugais, kai naudojatės navigacija.

Štai kaip tai sustabdyti:

  1. Nuorodų metu palieskite Bendrinti atvykimo laiką.
  2. Bakstelėkite atitinkamą kontaktą, kad nustotumėte bendrinti savo atvykimo laiką.

Kai atvyksite į kelionės tikslą, ETA nustos dalytis.

Kaip nustoti dalytis vieta su visais

Be to, kad išjungsite vietos bendrinimą su konkrečiais žmonėmis, galite visiškai išjungti šią parinktį ir neleisti niekam žinoti, kur esate.

Raskite Mano nustatymus

Vykdykite toliau pateiktas instrukcijas, kad nustotumėte bendrinti vietą naudodami nustatymus:

  1. Atidarykite nustatymus.
  2. Viršuje bakstelėkite savo Apple ID.
  3. Bakstelėkite Rasti mano.
  4. Perjunkite perjungimo mygtuką šalia Bendrinti mano vietą.

Taip pat galite naudoti šį metodą:

kaip gauti vietinius kanalus kodi 17
  1. Atidarykite nustatymus.
  2. Bakstelėkite Privatumas.
  3. Bakstelėkite Vietos paslaugos.
  4. Bakstelėkite Bendrinti mano vietą.
  5. Perjunkite perjungimo mygtuką šalia Bendrinti mano vietą.

Rasti mano programą

Kitas būdas išjungti dalijimąsi vieta yra koreguoti nustatymus programoje „Rasti mano“.

Štai kaip tai padaryti:

  1. Atidarykite programą „Rasti mano“.
  2. Pasiekite skirtuką Aš.
  3. Perjunkite perjungimo mygtuką šalia Bendrinti mano vietą.

Atminkite, kad kai vėl įgalinsite vietos bendrinimą, visi ją mačiusieji kontaktai toliau bendrins jūsų buvimo vietą. Norėdami to išvengti, galite pašalinti bet kokius kontaktus iš sąrašo naudodami vieną iš anksčiau aptartų būdų.

Papildomi DUK

Kaip sužinoti, ar kas nors nustojo su manimi dalytis savo buvimo vieta?

Kai kas nors nustos dalytis savo buvimo vieta su jumis, jums apie tai nebus pranešta. Tačiau yra būdas sužinoti, kas neleidžia jums sekti savo buvimo vietos.

Vienas iš būdų yra žmonių sąrašo tikrinimas:

1. Atidarykite programą „Rasti mano“.

2. Eikite į skirtuką Žmonės.

3. Pamatysite sąrašą žmonių, kurie gali matyti jūsų vietą ir leido jums matyti savo. Jei atitinkamo asmens sąraše nėra, tai reiškia, kad jis nustojo su jumis bendrinti savo vietą.

Kai asmuo iš naujo suaktyvins vietos bendrinimą, jums bus pranešta, ar vis dar esate jo sąraše.

Stebėkite žmones, kurie gali matyti jūsų vietą

Nors dalytis savo buvimo vieta gali būti naudinga, galbūt norėsite atkreipti dėmesį į tai, kas turi prieigą prie jūsų buvimo vietos. Galite patikrinti, kas turi prieigą prie jūsų vietos, ir prireikus pašalinti bet kurį iš jų. Arba galite visiškai išjungti vietos nustatymo paslaugas.

Ar dažnai dalijatės savo buvimo vieta su kitais? Kokius metodus naudojate, kad jūsų buvimo vieta būtų konfidenciali? Papasakokite mums toliau pateiktame komentarų skyriuje.

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Aprašoma, kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją sistemose „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Aprašoma, kaip greitai paleisti „Windows 8“ ir „Windows 8.1“ į komandų eilutės režimą.
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
Daugelis žmonių skundžiasi dėl nuolatinio atsijungimo nuo „Amazon“ paskyrų. Ar esate vienas iš jų? Nesijaudinkite, šie klausimai dažniausiai yra laikini ir juos galima išspręsti. Problema gali būti ne „Amazon“ gale,
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
Jau kurį laiką žinome apie „Windows Phone“ palaikymo pabaigą, o pagrindinių programų, kurios buvo prieinamos „Windows Phone 8“ ir „Windows 10 Mobile“, kūrėjai pamažu pradėjo šalinti savo programas iš platformos. Dabar, kai „Windows Phone 8“ parduotuvė nustojo veikti ir įmonė baigėsi
Kas yra OGG failas?
Kas yra OGG failas?
OGG failas greičiausiai yra Ogg Vorbis suspaustas garso failas, naudojamas garso duomenims laikyti. Juos galima leisti su daugeliu muzikos grotuvų ir garso programinės įrangos. Kitus OGG failus naudoja grafikos programėlė.
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Šių metų pradžioje „Instagram“ pristatė archyvą. Tai nesulaukė daug fanfarų ir praleido daug vartotojų, įskaitant mane. Tik tada, kai socialiniame tinkle aptariau pykčio metimo ir pykčio panaikinimo temą
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Nesvarbu, ar nerimaujate dėl savo privatumo, ar ieškote didesnio saugumo, ar norite naudotis srautinio perdavimo paslaugomis užsienyje, gali padėti virtualus privatus tinklas (VPN). Prisijungę prie interneto per saugią VPN nuorodą į teikėjo serverį,