Pagrindinis Twitter Kaip visam laikui ištrinti X (buvusią „Twitter“) paskyrą

Kaip visam laikui ištrinti X (buvusią „Twitter“) paskyrą



Ką žinoti

  • Pirmiausia turite išjungti paskyrą 30 dienų. Po to jis išnyks iš svetainės.
  • Norėdami išjungti: eikite į Daugiau > Nustatymai ir privatumas > Jūsų sąskaita > Išjungti paskyrą > Išjungti.
  • Per 30 dienų laukimo galite paslėpti savo įrašus, nuėję į privatų.

Šiame straipsnyje paaiškinama, kaip visam laikui pašalinti X (buvusią „Twitter“) paskyrą iš platformos naudojant išjungimo procesą. Taip pat paaiškinama, kaip paslėpti įrašus deaktyvuojant.

9 geriausių X (anksčiau „Twitter“) alternatyvų 2024 m

Kaip išjungti ir ištrinti X paskyrą

Vienintelis būdas ištrinti X paskyrą – palikti ją išjungtą 30 dienų. Tuo metu platforma visiškai pašalins paskyrą iš savo sistemos. Pašalinus, visi jūsų įrašai visam laikui išeis iš serverių. Prieš imdamiesi paskyros išaktyvinimo veiksmų, galite paslėpti sklaidos kanalą.

Pradėkite paskyros ištrynimo procesą prisijungę, tada atlikite šiuos veiksmus:

kaip pakeisti savo lygos pavadinimą
  1. Pasirinkite Daugiau kairėje profilio pusėje esančiame sąraše.

    Daugiau Twitter meniu
  2. Pasirodžiusiame meniu pasirinkite Nustatymai ir privatumas .

    „Twitter“ nustatymai ir privatumas
  3. Eiti į Jūsų sąskaita ( sąskaita , programėlėje mobiliesiems) > Deaktyvuoti jūsų paskyrą .

    Your account>Išjunkite savo paskyrą Twitter
  4. Norėdami tęsti, pasirinkite Išjungti .

    Jūsų accountimg src=
  5. Patvirtinkite slaptažodį ir pasirinkite Išjungti .

    Išjunkite nuorodą „Twitter“.

Dabar neįeikite į sąskaitą 30 dienų . Tuo metu platforma visam laikui ištrins jūsų paskyrą. Kiti žmonės galės naudoti jūsų rankenėlę, bet viskas, ką anksčiau bendrinote, nebus rodoma jokioje naujoje paskyroje.

Jei įvesite paskyrą nepasibaigus 30 dienų laikotarpiui, automatiškai iš naujo suaktyvinsite paskyrą ir turėsite pradėti iš naujo su išjungimo procesu.

Greitas saugumas: paslėpkite savo sklaidos kanalą tapdami privačiu

Jei norite pašalinti savo įrašus iš smalsių akių visiškai neišjungdami paskyros, galite padaryti paskyrą privačią. Tačiau paslėpę sklaidos kanalą, paskyrą vis tiek galite bet kada išjungti.

Žinoma, viskas, kas užfiksuota ekrano kopija ir paskelbta internete, išliks. X nekontroliuoja, ką žmonės skelbia kitose svetainėse.

Kai padarote paskyrą privačią, jūsų įrašus gali skaityti tik jūsų stebėtojai. Niekas kitas negali pasiekti jokios jūsų informacijos, net jei naudojasi „Google“ ar kita trečiąja šalimi paieškos variklis . Atlikti šį veiksmą yra greičiausias būdas pašalinti savo profilį iš visuomenės akių.

  1. Pasirinkite Daugiau meniu.

    Slaptažodžio patvirtinimo laukelis ir mygtukas Išjungti Facebook
  2. Pasirinkite Nustatymai ir privatumas .

    Daugiau Twitter meniu
  3. Pasirinkite Jūsų sąskaita .

    ar žiedas turi mėnesinį mokestį
    „Twitter“ nustatymai ir privatumas
  4. Pasirinkite Paskyros informacija ir įveskite slaptažodį.

    Jūsų paskyra Twitter nustatymuose
  5. Pasirinkite Apsaugoti Tweets .

    Paskyros informacija „Twitter“ nustatymuose
  6. Pažymėkite langelį šalia Apsaugokite mano „Tweets“. eiti privačiai.

    Apsaugoti Tweets Twitter nustatymuose

Programoje mobiliesiems eikite į Meniu > Nustatymai ir privatumas > Privatumas ir saugumas > įjungti Apsaugokite savo „Tweets“. .

Apsaugokite savo „Twitter“ parinktį „Twitter“.

Norėdami neleisti konkrečiam asmeniui peržiūrėti jūsų profilio, galite jį užblokuoti . Tačiau jie vis tiek galės matyti jūsų įrašus, jei atsijungs nuo platformos.

Išjungimas prieš ištrynimą

Svarbu atskirti išjungtą paskyrą ir ištrintą paskyrą. Daugeliu atžvilgių jie yra vienodi: visos nuorodos į paskyrą bus pašalintos per kelias pirmąsias dienas po išjungimo. Kiti naudotojai negalės sekti paskyros arba jos ieškoti, įskaitant paskyroje atliktų istorinių įrašų paieškas.

Jums (ir bet kam kitam) taip pat bus draudžiama naudoti išjungtos paskyros vartotojo vardą arba prisiregistruoti gauti naują paskyrą naudojant išjungtos paskyros el. pašto adresą.

Išjungtą paskyrą galima suaktyvinti iš naujo, o tai grąžins visą jos turinį, bet tik per 30 dienų.

Kaip pakeisti, kuri „Google“ paskyra yra mano numatytasis nustatymas

Vienintelis būdas ištrinti paskyrą – palikti ją išjungtą 30 dienų. Kai paskyra ištrinta, visas turinys visam laikui palieka serverius. Kiekvienas gali naudoti paskyros naudotojo vardą, o jūs galite naudoti tą patį el. pašto adresą prisiregistruodami gauti naują.

Kaip iš naujo suaktyvinti paskyrą

Jei prisijungsite prie paskyros per 30 dienų, viskas atrodys normaliai, tarsi niekada neišėjote. Tada gausite el. laišką, pranešantį, kad jūsų paskyra vėl aktyvi.

Atminkite, kad negausite raginimo, kuriame bus klausiama, ar norite, kad paskyra būtų iš naujo suaktyvinta. Tai vyksta sklandžiai, kai vėl prisijungiate, todėl jei norite, kad paskyra būtų ištrinta visam laikui, turėsite likti nuošalyje bent 30 dienų.

Svarbu žinoti, kad negalima visam laikui sustabdyti ar įšaldyti paskyros. Po 30 dienų jūsų paskyra visam laikui išnyks. Tačiau po 30 dienų galite jį atkurti naudodami tą patį naudotojo vardą ir el. pašto adresą. Jame tiesiog trūks visų jūsų būsenos atnaujinimų ir visi, norintys sekti paskyrą, turi ją sekti iš naujo.

Kaip ištrinti vieną ar visus savo tviterius

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Aprašoma, kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją sistemose „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Aprašoma, kaip greitai paleisti „Windows 8“ ir „Windows 8.1“ į komandų eilutės režimą.
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
Daugelis žmonių skundžiasi dėl nuolatinio atsijungimo nuo „Amazon“ paskyrų. Ar esate vienas iš jų? Nesijaudinkite, šie klausimai dažniausiai yra laikini ir juos galima išspręsti. Problema gali būti ne „Amazon“ gale,
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
Jau kurį laiką žinome apie „Windows Phone“ palaikymo pabaigą, o pagrindinių programų, kurios buvo prieinamos „Windows Phone 8“ ir „Windows 10 Mobile“, kūrėjai pamažu pradėjo šalinti savo programas iš platformos. Dabar, kai „Windows Phone 8“ parduotuvė nustojo veikti ir įmonė baigėsi
Kas yra OGG failas?
Kas yra OGG failas?
OGG failas greičiausiai yra Ogg Vorbis suspaustas garso failas, naudojamas garso duomenims laikyti. Juos galima leisti su daugeliu muzikos grotuvų ir garso programinės įrangos. Kitus OGG failus naudoja grafikos programėlė.
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Šių metų pradžioje „Instagram“ pristatė archyvą. Tai nesulaukė daug fanfarų ir praleido daug vartotojų, įskaitant mane. Tik tada, kai socialiniame tinkle aptariau pykčio metimo ir pykčio panaikinimo temą
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Nesvarbu, ar nerimaujate dėl savo privatumo, ar ieškote didesnio saugumo, ar norite naudotis srautinio perdavimo paslaugomis užsienyje, gali padėti virtualus privatus tinklas (VPN). Prisijungę prie interneto per saugią VPN nuorodą į teikėjo serverį,