Pagrindinis Facebook Kaip masiškai ištrinti „Facebook“ įrašus

Kaip masiškai ištrinti „Facebook“ įrašus



Ką žinoti

  • Eikite į savo profilį ir pasirinkite Tvarkyti įrašus , suraskite įrašus, kurių nebenorite, ir spustelėkite Kitas > Ištrinti įrašus > padaryta .
  • Programoje mobiliesiems pasirinkite Tvarkyti veiklą , nustatykite filtrus, kad rastumėte nepageidaujamus įrašus ir Archyvas juos.

Štai kaip ištrinti visus „Facebook“ įrašus iš karto ir suarchyvuoti savo veiklą naudojant įrankį „Tvarkyti veiklą“ žiniatinklio naršyklėje arba programėlėje mobiliesiems.

Masinis pranešimų ištrynimas naudojant „Facebook“ žiniatinklio naršyklėje

Pirmas žingsnis norint ištrinti senus „Facebook“ įrašus – pasirinkti įrašus, kurių nebenorite (iki 50 vienu metu). Yra keletas būdų tai padaryti, įskaitant pranešimų filtravimą, jei norite ištrinti ką nors konkretaus.

  1. Eikite į Facebook.com arba atidarykite Facebook programą ir prisijunkite prie savo paskyros. Viršutinėje kairėje šoninėje juostoje arba meniu juostoje pasirinkite savo vardą arba profilio piktogramą, kad eitumėte į savo profilį.

    „Facebook“ profilio mygtukas
  2. Pasirinkite Tvarkyti įrašus esantis po kompozitoriaus postu.

    Mygtukas Tvarkyti įrašus „Facebook“.
  3. Pasirinkite Filtrai norėdami susiaurinti galimas parinktis. Galite pasirinkti konkrečius metus, kas sukūrė įrašą, privatumo lygius ir elementus, kuriuose esate pažymėti.

    Pasinaudokite filtravimo parinktimis, kad rastumėte norimus ištrinti įrašus. Filtrai ypač naudingi norint greitai rasti senus įrašus nepraleidžiant laiko slenkant laiko juostoje.

    Filtrų mygtukas lange Tvarkyti įrašus
  4. Pažymėkite kvadratinį žymės langelį viršutiniame dešiniajame bet kurios įrašo miniatiūros, kurią norite ištrinti, kampe.

    Vienu metu galite pasirinkti tik iki 50 įrašų, kuriuos norite ištrinti.

    Norėdami peržiūrėti visą įrašą Facebook.com, pasirinkite įrašo miniatiūrą. Pasirodo langas, kuriame rodomas visas įrašas, todėl galite nuspręsti, ar norite jį pasilikti, ar ištrinti.

    Žymės langelis lange Tvarkyti įrašus
  5. Pasirinkę visus norimus ištrinti įrašus, pasirinkite Kitas ekrano apačioje.

    Mygtukas Kitas, esantis Tvarkyti įrašus
  6. Pasirinkite Ištrinti įrašus , tada pasirinkite padaryta .

    Ištrynimas yra nuolatinis. Jei nenorite visam laikui ištrinti šių įrašų, paslėpkite juos, kad jie nebebūtų rodomi jūsų profilio laiko juostoje. Pasirinkite Slėpti įrašus Facebook.com arba bakstelėkite Slėpti nuo laiko juostos programėlėje. Norėdami rodyti šiuos įrašus, eikite į veiklos žurnalą savo profilyje ir pasirinkite Paslėpta nuo laiko juostos skirtuką.

    The

Kaip tvarkyti savo įrašus „Facebook“ programoje

„Facebook“ nustatymų skiltyje „Tvarkyti“ galite ištrinti, archyvuoti arba atkurti turinį. Ši funkcija šiuo metu yra galima tik „Facebook“ mobiliojoje programėlėje.

  1. Pasirinkite Meniu piktogramą apatiniame dešiniajame ekrano kampe.

  2. Pasirinkite Peržiūrėkite savo profilį kito ekrano viršuje.

  3. Pasirinkite Daugiau pavaizduotas trimis taškais (...) po jūsų profilio nuotrauka.

    „Facebook“ profilio meniu „Daugiau“.
  4. Profilio nustatymų sąraše pasirinkite veiklos žurnalas .

  5. Veiklos žurnalo viršuje pasirinkite Tvarkykite savo įrašus .

    Veiklos žurnalas ir tvarkykite savo įrašų antraštes „Facebook“ nustatymuose
  6. Bus rodomas jūsų įrašų sąrašas.

    Veiklos žurnalo viršuje pasirinkite Filtrai ir, jei norite, pasirinkite filtrą, pvz., Kategorijos arba Data.

  7. Pasirinkite žymimasis langelis šalia bet kokio turinio, kurį norite archyvuoti.

    Galite bet kada atkurti archyvuotą turinį pasirinkdami Archyvas veiklos žurnale, pasirenkant turinį ir pasirenkant Atkurti . Tačiau jei turinį perkeliate į šiukšliadėžę, „Facebook“ po 30 dienų jį visam laikui ištrina.

  8. Pasirinkite Archyvas . Arba pasirinkite Šiukšliadėžė norėdami ištrinti turinį.

    Pasirinkimo žymimasis laukelis ir archyvo mygtukai „Facebook“.

Negalite ištrinti kai kurių pranešimų?

Galite pastebėti, kad kai bandote ištrinti kai kuriuos įrašus, ištrynimo parinktis yra pilka ir galite pasirinkti tik slėpimo parinktį. Taip gali nutikti konkretiems įrašams, pvz., profilio nuotraukų atnaujinimams, įrašams, kuriuos sukūrėte ne jūs, arba įrašams su tam tikrais privatumo nustatymais.

Įrašų, kurių negalite ištrinti, naudodami parinktį tvarkyti įrašus, galite ištrinti tuos įrašus atskirai . Raskite įrašus savo laiko skalėje, viršutiniame dešiniajame atskiro įrašo kampe pasirinkite tris taškus ir pasirinkite Ištrinti .

Apsvarstykite galimybę apriboti savo ankstesnius įrašus savo nustatymuose, kad ankstesni įrašai, kuriuos bendrinote su draugų draugais arba viešai, būtų pakeisti į bendrinimą tik su draugais. Svetainėje Facebook.com pasirinkite rodyklę žemyn, tada pasirinkite Nustatymai > Privatumas > Apriboti ankstesnius įrašus . Pasirinkite Apriboti ankstesnius įrašus patvirtinti. Atrodo, kad šis nustatymas nepasiekiamas programoje mobiliesiems.

„Google“ dokumentai, kaip pridėti puslapių numerius
Kaip ištrinti savo veiklos žurnalą „Facebook“. DUK
  • Kaip ištrinti savo Facebook paskyrą?

    Norėdami visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrą , pasirinkite trikampis Facebook viršuje ir pasirinkite Nustatymai ir privatumas > Nustatymai > Jūsų Facebook informacija . Pasirinkite Žiūrėti šalia Deaktyvavimas ir ištrynimas. Pasirinkite Ištrinti mano paskyrą > Toliau eikite į paskyros ištrynimą > įveskiteFacebook slaptažodis> Tęsti > Ištrinti paskyrą .

  • Kaip pakeisti savo vardą Facebook?

    Norėdami pakeisti savo vardą „Facebook“, pasirinkite trikampis Facebook viršuje ir pasirinkite Nustatymai ir privatumas > Nustatymai > vardas > atlikti pakeitimus > Peržiūrėkite pakeitimą > Išsaugoti pakeitimus .

  • Kaip atšaukti draugus „Facebook“?

    Jei norite atsisakyti draugo „Facebook“, eikite į jo puslapį profilį ir pasirinkite Draugai piktogramą viršuje. Tada pasirinkite Nedraugauti . Vartotojas nebus įspėtas, kai panaikinsite jo draugus.

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Aprašoma, kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją sistemose „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Aprašoma, kaip greitai paleisti „Windows 8“ ir „Windows 8.1“ į komandų eilutės režimą.
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
Daugelis žmonių skundžiasi dėl nuolatinio atsijungimo nuo „Amazon“ paskyrų. Ar esate vienas iš jų? Nesijaudinkite, šie klausimai dažniausiai yra laikini ir juos galima išspręsti. Problema gali būti ne „Amazon“ gale,
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
Jau kurį laiką žinome apie „Windows Phone“ palaikymo pabaigą, o pagrindinių programų, kurios buvo prieinamos „Windows Phone 8“ ir „Windows 10 Mobile“, kūrėjai pamažu pradėjo šalinti savo programas iš platformos. Dabar, kai „Windows Phone 8“ parduotuvė nustojo veikti ir įmonė baigėsi
Kas yra OGG failas?
Kas yra OGG failas?
OGG failas greičiausiai yra Ogg Vorbis suspaustas garso failas, naudojamas garso duomenims laikyti. Juos galima leisti su daugeliu muzikos grotuvų ir garso programinės įrangos. Kitus OGG failus naudoja grafikos programėlė.
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Šių metų pradžioje „Instagram“ pristatė archyvą. Tai nesulaukė daug fanfarų ir praleido daug vartotojų, įskaitant mane. Tik tada, kai socialiniame tinkle aptariau pykčio metimo ir pykčio panaikinimo temą
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Nesvarbu, ar nerimaujate dėl savo privatumo, ar ieškote didesnio saugumo, ar norite naudotis srautinio perdavimo paslaugomis užsienyje, gali padėti virtualus privatus tinklas (VPN). Prisijungę prie interneto per saugią VPN nuorodą į teikėjo serverį,