Ką žinoti
- Tada bakstelėkite profilio pavadinimą, kurį norite ištrinti, slinkite į apačią ir bakstelėkite Ištrinti profilį .
-
Užveskite pelės žymeklį virš išskleidžiamojo meniu viršutiniame dešiniajame kampe ir pasirinkite Tvarkyti profilius .
-
Pasirinkite Redagavimo piktograma (pieštukas) šalia profilio, kurį norite ištrinti.
-
Pasirinkite Ištrinti profilį .
-
Atsidarys naujas langas, kuriame bus klausiama, ar tikrai norite ištrinti. Spustelėkite Ištrinti profilį patvirtinti.
kaip padaryti ekrano kopiją „snapchat“ istorijoje jiems nežinant
Jei profilis aktyviai naudojamas kitame įrenginyje, gali nepavykti jo ištrinti. Jei taip atsitiks, palaukite, kol profilis nebebus naudojamas, ir bandykite dar kartą.
-
Įrenginyje atidarykite „Hulu“.
-
Pasirinkite Tvarkyti paskyrą > Profiliai .
-
Pasirinkite profilį, kurį norite pašalinti, ir paspauskite Gerai .
-
Patvirtinkite ištrynimą paspausdami Gerai vėl.
-
Užveskite pelės žymeklį virš išskleidžiamojo meniu viršutiniame dešiniajame kampe ir pasirinkite sąskaita .
-
Slinkite žemyn iki Privatumas ir nustatymai ir spustelėkite Kalifornijos privatumo teisės .
-
Pagal Tvarkyti veiklą , pasirinkite Profiliai ir spustelėkite Išvalyti pasirinktus .
- Kaip pridėti profilį prie „Hulu“?
Į pridėti profilį prie Hulu , eikite į „Hulu“ žiniatinklio naršyklėje, užveskite pelės žymeklį virš profilio piktogramos ir pasirinkite Tvarkyti profilius . Pasirinkite Profiliai > Redaguoti profilius > Pridėti profilį . Įveskite profilio informaciją, įskaitant vardą ir gimimo datą, ir pasirinkite Sukurti profilį .
- Kaip pakeisti Hulu profilį?
Norėdami pakeisti Hulu profilį, žiniatinklio naršyklėje eikite į Hulu, užveskite pelės žymeklį virš profilio piktogramos ir pasirinkite Tvarkyti profilius . Pasirinkite Profiliai > Redaguoti profilius . Spustelėkite pieštuko piktograma šalia profilio, kurį norite redaguoti, tada atlikite pakeitimus.
- Kaip „Hulu“ profilyje įdėti slaptažodį?
Norėdami apriboti prieigą prie Hulu profilio, turėsite įjungti PIN kodo apsaugą. Eikite į savo profilio piktograma ir pasirinkite Tvarkyti profilius . Profilyje, kurį norite apriboti, pasirinkite Įjunkite PIN apsaugą norėdami įjungti funkciją. Įveskite norimą PIN kodą ir pasirinkite Išsaugoti pakeitimus .
Jei pasiekėte „Hulu“ šešių profilių riba ir jums reikia sukurti vietos kitam asmeniui, galite pašalinti profilius iš savo paskyros). Šiame straipsnyje mokoma, kaip ištrinti „Hulu“ profilį žiniatinklio naršyklėje, mobiliajame įrenginyje ir prie televizoriaus prijungtame įrenginyje, pvz., „Roku“.
Kai pirmą kartą prisiregistruojate prie „Hulu“, jis sukuria pagrindinį profilį. Nors negalite ištrinti savo paskyros pagrindinio profilio, galite jį redaguoti, jei reikia.
Kaip ištrinti „Hulu“ profilį „Windows PC“ arba „Mac“?
Norėdami ištrinti profilį staliniame arba nešiojamajame kompiuteryje, prisijunkite prie savo „Hulu“ paskyros norimoje naršyklėje ir vadovaukitės toliau pateiktomis instrukcijomis:
Kaip ištrinti „Hulu“ profilį išmaniuosiuose telefonuose, „Roku“, „Apple TV“ ir kt
„Hulu“ profilį galite ištrinti daugumoje įrenginių, palaikančių programą, įskaitant išmaniuosius telefonus, priedėlius, žaidimų pultus ir kt.
„iOS“ ir „Android“. : paleiskite „Hulu“ programą „Android“ arba „iPhone“ ir bakstelėkite sąskaita apatiniame dešiniajame kampe. Bakstelėkite savo paskyros pavadinimą, kad pasiektumėte profilio meniu ir pasirinkite Redaguoti . Bakstelėkite profilio pavadinimą, kurį norite ištrinti, slinkite į apačią ir bakstelėkite Ištrinti profilį .
Prie televizoriaus prijungtuose įrenginiuose („Roku“, „Smart TV“, „Apple TV“, žaidimų pultai, televizoriaus priedai ir srautinio perdavimo lazdelės): kadangi „Hulu“ galima įsigyti daugelyje skirtingų platformų, ištrynimo procesas šiek tiek skiriasi, atsižvelgiant į jūsų įrenginį. Be to, kiekviena platforma turėtų atlikti tuos pačius pagrindinius veiksmus:
Ištrynus profilį ištrinami ne tik visi su tuo profiliu susiję nustatymai, bet ir jo žiūrėjimo istorija.
Kaip ištrinti visus „Hulu“ profilius
Jei norite išvalyti visus profilius iš „Hulu“ paskyros (išskyrus pagrindinį profilį), tai galite padaryti prisijungę prie „Hulu“ tik iš žiniatinklio naršyklės. Taip pat bus ištrinta visa susijusi žiūrėjimo istorija ir nuostatos.
Taip pat šiame meniu galite išvalyti visų profilių žiūrėjimo istoriją ir debesies DVR nustatymus (neištrindami visų profilių).
DUKĮdomios Straipsniai
Redaktoriaus Pasirinkimas

Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Aprašoma, kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją sistemose „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“

Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Aprašoma, kaip greitai paleisti „Windows 8“ ir „Windows 8.1“ į komandų eilutės režimą.

„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
Daugelis žmonių skundžiasi dėl nuolatinio atsijungimo nuo „Amazon“ paskyrų. Ar esate vienas iš jų? Nesijaudinkite, šie klausimai dažniausiai yra laikini ir juos galima išspręsti. Problema gali būti ne „Amazon“ gale,

„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
Jau kurį laiką žinome apie „Windows Phone“ palaikymo pabaigą, o pagrindinių programų, kurios buvo prieinamos „Windows Phone 8“ ir „Windows 10 Mobile“, kūrėjai pamažu pradėjo šalinti savo programas iš platformos. Dabar, kai „Windows Phone 8“ parduotuvė nustojo veikti ir įmonė baigėsi

Kas yra OGG failas?
OGG failas greičiausiai yra Ogg Vorbis suspaustas garso failas, naudojamas garso duomenims laikyti. Juos galima leisti su daugeliu muzikos grotuvų ir garso programinės įrangos. Kitus OGG failus naudoja grafikos programėlė.

Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Šių metų pradžioje „Instagram“ pristatė archyvą. Tai nesulaukė daug fanfarų ir praleido daug vartotojų, įskaitant mane. Tik tada, kai socialiniame tinkle aptariau pykčio metimo ir pykčio panaikinimo temą

