Pagrindinis Nesantaika Kaip išjungti @visi visi nesantaikoje

Kaip išjungti @visi visi nesantaikoje



@Minimų gavimas nesantaikoje gali būti privilegija ir susierzinimas, atsižvelgiant į tai, iš kur tai kyla. Labiau žinomas pastarasis yra @everyone. @everyone gali būti naudojamas kaip puikus priminimas ar atnaujinimas @mention, kai jis gaunamas kiekvieną kartą. Tačiau ja gali piktnaudžiauti ir tie, kurie klesti dėl neigiamo dėmesio ir vaikiškų išdaigų. Jūs galite arba nustatykite kanalą į „Tik skaityti“ arba galite atlikti toliau nurodytus veiksmus, kad pašalintumėte bent kai kuriuos nemalonumus.

Kaip išjungti @visi visi nesantaikoje

Jei norite išgelbėti savo nesantaikos šeimą nuo nuolatinio beprasmiško, potencialiai įsiutinančio atsitiktinių vartotojų @everyone pranešimų, būtų naudinga žinoti, kaip tai išjungti.

kaip išvalyti talpyklą

Šiame straipsnyje aš išmokysiu jus tai padaryti. Jei esate serverio savininkas arba turite administratoriaus teises, toliau skaitykite, kad sužinotumėte, kaip išjungti „@everyone“ viename „Discord“ kanale ir kaip išjungti jį visam serveriui.

Išjunkite „A Channel“ @visi

Kaip ir daugumoje „Discord“ dalykų, „@everyone“ išjungti tik vienam kanalui yra nepaprastai lengva. Norėdami pradėti, norėsite būti prisijungę prie nesantaikos ir spustelėti serverį, kuriame norite išjungti @mention.

Jei viskas paruošta:

Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite kanalo pavadinimą, kad atidarytumėte iššokantįjį meniu.

Įsitikinkite, kad pasirinkote kanalą, iš kurio tik „@everyone“ paminėjimas bus išjungtas. Tai taip pat turi būti tik skaitomas kanalas, nes „@everyone“ nėra prieinamas balso kanalams.

Spustelėkite 'Redaguoti kanalą. “


Kairėje esančiame meniu eikite į skirtuką „Leidimai“.

Pagrindiniame lange iš vaidmenų / narių sąrašo įsitikinkite, kad turite@Visiparyškintas.


Spustelėkite „X“ šalia „Paminėti @Everyone“

Slinkite žemyn sąraše, kol rasite skiltį Teksto leidimai. Išjunkite parinktį Minėti visus spustelėdami raudoną „X“. Bet kuriuo metu norite jį vėl įjungti, perjungsite spustelėdami žalią varnelę.

Išsaugoti pakeitimus

Pasirinkus perjungiklį, ekrano apačioje pasirodys dialogo langas. Jei esate patenkintas savo sprendimu, spustelėkite mygtukąIšsaugoti pakeitimusmygtuką patvirtinti.

Jei norite išjungti „@everyone“ dėl bet kokių papildomų vaidmenų, turėsite dar kartą laikytis šios procedūros ir būtinai pabrėžti tuos konkrečius vaidmenis / narius.

Išjunkite serverio @veryone

Norėdami išjungti „@everyone“ kiekvienam kanalui savo „Discord“ serveryje, turėsite įvesti serverio nustatymų meniu. Ten nuvykti:

Atidarykite serverio nustatymus

Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite serverio pavadinimą ir pasirinkiteServerio nustatymaiiš išvardytų variantų.


Bakstelėkite „Vaidmenys“

Kairėje esančiame meniu eikite į skirtuką Vaidmenys.

Spustelėkite @everyone

Paryškinti@Visiskiltyje „Vaidmenys / nariai“.

Perjunkite parinktį „Paminėti @visi“

Lange Vaidmenys slinkite į skiltį Teksto leidimai ir išjunkite parinktį Minėti visus.

Išsaugoti pakeitimus

Ekrano apačioje gausite iššokantįjį langą, kaip ir vieno kanalo apžvalgoje. Norėdami patvirtinti savo pasirinkimą išjungti serverį @everyone, spustelėkiteIšsaugoti pakeitimusmygtuką. Jei norite iš naujo įgalinti šią parinktį, grįžkite ir vėl įjunkite. Jis visada bus prieinamas.


Panašiai, jei turite kitų vaidmenų, dėl kurių norite išjungti „@everyone off“, pažymėkite atitinkamą vaidmenį „Vaidmenų / narių“ sąraše ir perjunkite juos visus po vieną, kol patenkinsite.

Slopinantis @visi

Nors galbūt nustojote naudoti „@everyone“ minėjimą tam tikruose vaidmenyse, vis tiek tikėtina, kad gausite erzinančius pranešimus bet kada, kai kas nors bandys juo naudotis. Tai galite leisti tik tuo atveju, jei kas nors pamini ką nors verta, tačiau taip pat galite tai visiškai išjungti.

Norėdami užkirsti kelią @everyone kiekvienam serveriui:

Spustelėkite savo serverio pavadinimą ir šį kartą pasirinkite Pranešimų nustatymai.


Lange Serverio pranešimų nustatymuose įsitikinkite, kad užpildyta vienintelė parinktis @mentions.


Šiek tiek žemyn įjunkite slopinimo parinktį @veryone ir @here.


Spustelėkite „Padaryta'mygtuką, kai baigsite atlikti pakeitimus.

Priimdami šį sprendimą neturėsite jo patvirtinti spustelėdami išsaugojimo mygtuką. Tai automatinė. Panašiai kaip ir visi kiti mano aptarti sprendimai, jei norėtumėte grįžti į ankstesnius nustatymus, tiesiog jį vėl išjunkite.

„Windows 10“ rodo darbalaukį

Štai. Nė vienas „@everyone“ nemini ir nėra pranešimų, kai kas nors bando juo naudotis. Taip pat išjungėte pranešimus apie „@here“. @ @ Visi paminėjimai eina tiesiogiai visiems serverio žmonėms, neatsižvelgiant į tai, ar jie yra, ar neprisijungę, @ čia yra skirtas tik tiems, kurie šiuo metu prisijungę. Tai gali būti toks pat erzinantis kaip ir „@veryone“, todėl iš tikrųjų vienu akmeniu nužudote tik du paukščius.

Ne administratoriaus parinktys

Jei nesate serverio administratorius arba nesate savininkas, nenusiminkite. Jūs vis dar turite daug galios savo ramybei, kai kalbama apie „@everyone“. Peržiūrėkime keletą jūsų galimybių.

  • Palikite kanalą
  • Išjunkite to kanalo pranešimus
  • Išjunkite to kanalo @mentions

Praktiškesnis variantas yra išjungti kanalą @everyone, ir tai galite padaryti, net jei nesate administratorius.

Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite kanalą ir spustelėkite „Pranešimų nustatymai“

Spustelėkite „Tik @ paminėjimai“

Taip pat galite nutildyti kanalą tam tikrą laiką naudodami parinktį, esančią virš „Pranešimų nustatymų“.

Jei norite išeiti iš kanalo, tiesiog spustelėkite rodyklę žemyn dešinėje nuo serverio vardo viršuje. Išskleidžiamajame meniu spustelėkite „Palikti serverį“.

Nenuostabu, kad nesantaika mėgstama žaidėjų. Turėdami tiek daug pritaikymo parinkčių, galite pasirinkti bendravimo nuostatas ir mėgautis ramybe, kada tik norite.

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Aprašoma, kaip išjungti „Aero Snap“ funkciją sistemose „Windows 8.1“, „Windows 8“ ir „Windows 7“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Kaip greitai paleisti į saugaus režimo komandų eilutę sistemose „Windows 8“ ir „Windows 8.1“
Aprašoma, kaip greitai paleisti „Windows 8“ ir „Windows 8.1“ į komandų eilutės režimą.
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
„Amazon“ neprisijungia prie manęs - ką daryti?
Daugelis žmonių skundžiasi dėl nuolatinio atsijungimo nuo „Amazon“ paskyrų. Ar esate vienas iš jų? Nesijaudinkite, šie klausimai dažniausiai yra laikini ir juos galima išspręsti. Problema gali būti ne „Amazon“ gale,
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
„WhatsApp for Windows Phone“ pašalinta iš „Microsoft Store“
Jau kurį laiką žinome apie „Windows Phone“ palaikymo pabaigą, o pagrindinių programų, kurios buvo prieinamos „Windows Phone 8“ ir „Windows 10 Mobile“, kūrėjai pamažu pradėjo šalinti savo programas iš platformos. Dabar, kai „Windows Phone 8“ parduotuvė nustojo veikti ir įmonė baigėsi
Kas yra OGG failas?
Kas yra OGG failas?
OGG failas greičiausiai yra Ogg Vorbis suspaustas garso failas, naudojamas garso duomenims laikyti. Juos galima leisti su daugeliu muzikos grotuvų ir garso programinės įrangos. Kitus OGG failus naudoja grafikos programėlė.
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Kaip archyvuoti arba išarchyvuoti „Instagram“ įrašus
Šių metų pradžioje „Instagram“ pristatė archyvą. Tai nesulaukė daug fanfarų ir praleido daug vartotojų, įskaitant mane. Tik tada, kai socialiniame tinkle aptariau pykčio metimo ir pykčio panaikinimo temą
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Geriausias VPN JAV: geriausios srautinio perdavimo ir naršymo galimybės
Nesvarbu, ar nerimaujate dėl savo privatumo, ar ieškote didesnio saugumo, ar norite naudotis srautinio perdavimo paslaugomis užsienyje, gali padėti virtualus privatus tinklas (VPN). Prisijungę prie interneto per saugią VPN nuorodą į teikėjo serverį,